Vrijgezellig

Posted 2008-06-29 23:03 by

In de aanloop naar een bruiloft zijn er op een gegeven moment niet zo heel veel opties meer over voor een goede vrijgezellen partij. Daarbij helpen vage afspraken in de zakelijke agenda ook niet echt. En dus was het redelijk duidelijk dat er op vrijdag 23 mei wat zou gaan gebeuren. Maar uiteindelijk weet je het nooit zeker.

Toen, rond half drie op vrijdag 23 mei werd het duidelijk….het zou vrijgezellig worden die vrijdag. Hoe? Bekijk daarvoor het filmpje maar.

Het mag duidelijk zijn. Het werd nog laat, of liever gezegd vroeg in de ochtend voordat ik weer thuis werd afgeleverd.

Jammer dat Robert, naast mijn broer Geert mijn andere getuige, er niet bij kon zijn. Hij was nog niet overgekomen uit Shanghai. Dat je rond je bruiloft niemand meer kunt vertouwen bleek wel toen Robert onverwachts de woensdag erop, samen met Marc, Jasper en later nog Marius, op de stoep stond terwijl we hem pas op donderdag verwachtten. We hebben de vrijgezelle nog dunnetjes overgedaan… Deze keer viel die wel wat zwaarder dan de eerste vrijgezellen (tot ongenoegen van Judith…..).

Zaterdag was het (natuurlijk niet geheel meer onverwachts) de beurt aan Judith. Rond de klok van twaalf uur stond Sandra op de stoep om Judith mee te nemen. Wat er daarna gebeurde kun je zien op de volgende foto’s.

Foto’s Vrijgezellenfeest Judith

En uiteraard maakten ook de dames er een latertje (of vroegertje) van….

Judith en ik willen iedereen die deze twee (drie) vrijgezellen hebben georganiseerd hartelijk bedanken. Ze waren Super!!

Comments

  Textile help
Around2Seas

External Links

RSS Feeds

Search This Site